Social Dominator

Social Dominator

2,250 lei

Categorie:

Toate licentele pentru Social Dominator, functioneaza si pentru Google Dominator si Email Dominator si Firme Dominator

Descriere produs

Asteptarea a luat sfarsit! Acum aveti insfarsit un instrument de promovare online, capabil sa controleze mii de conturi de socializare simultan, milioane de prieteni de pe conturile de socializare, dar si milioane de grupuri si pagini de socializare prin care va puteti promova produsele/serviciile automat, folosind acest soft.

VERSIUNEA CURENTA: 5.2
RETELE SUPORTATE
FUNCTII EXISTENTE IN VERSIUNEA 5.2
Extractor

Extrage profile din toate conturile de socializare din mai multe surse ca:

 • profile recomandate
 • prietenii prietenilor
 • prietenii prietenilor, prietenilor
 • cautare, folosind cuvinte cheie

 

Extrage Grupuri din cautari, folosind cuvinte cheie.

Extrage Pagini din cautari folosind cuvinte cheie.

Softul are capacitatea de a retine cuvintele cheie folosite pentru extragerea informatiilor, astfel incat sa nu piarda timpul incercand sa extraga profile, grupuri sau pagini; folosind aceleasi cuvinte cheie.

Dealtfel, softul are capacitatea de a retine profilele (prietenii) de la care a extras lista de prieteni, pentru a evita pargurgerea unor pasi identici.

Aceste optiuni au fost adaugate la solicitarea utilizatorilor, pentru a evita repetarea inutila a unor optiuni, in cazul in care intrerupeti softul.

Conector

Trimite cereri de prietenie profilelor extrase.

Trimite cereri de inscriere in grupurile extrase.

Softul are capacitatea de a retine atat profilele, cat si grupurile catre care a trimis cereri. Astfel, puteti folosi mai multe conturi de socializare din aceeasi retea (ex: facebook), pentru a trimite cereri de prietenie la persoane diferite, evitand sa fiti prieteni cu aceeasi persoana pe mai multe conturi.

Distribuitor

Posteaza mesaje din doua surse:

 1. Posteaza mesaje dintr-un text document
 2. Posteaza mesaje direct din site-ul dumneavoastra, avand capacitatea de a monitoriza site-ul si cand postati ceva nou, va posta imediat prin toate metodele de mai jos.

 

Posteaza mesajele de mai sus pe:

 • Wall-ul conturilor
 • Pe grupurile in care sunteti inscris
 • Pe paginile extrase
 • Pe paginile pe care le detineti
 • Pe paginile definite de dumneavoastra intr-o lista

Softul are capacitatea de a:

 1. Retine mesajele postate, pentru a evita sa posteze acelasi mesaj pe acelasi grup/pagina (cu exceptia cazurilor in care insistati pe acest lucru)
 2. Puteti controla limitele de timp intre mesaje si postari.
 3. Puteti limita numarul de grupuri/pagini pe care sa posteze acelasi mesaj.
FUNCTII VERSIUNEA 5.4:

In viitorul apropiat, va fi lansata o noua versiune de soft, versiunea 5.4. Data exacta la care va fi lansata versiunea 5.4, nu este cunoscuta, aceasta fiind influentata de solicitarile utilizatorilor acestui soft.

Aceasta versiune va avea o serie de functii noi pe care le puteti studia mai jos.

Pe langa aceste functii, vom adauga si functiile solicitate de dumneavoastra.
Pentru a solicita functii, folositi butonul „Solicita Functie” din Social Dominator.

PLATFORME

Urmatoarea versiune de Social Dominator, va suporta chiar si mai multe platforme. Veti putea folosi Social Dominator pentru a automatiza mai multe retele de socializare.
Printre acestea se numara:

 • Pinterest
 • Whatsapp
 • Youtube
 • wordpress.com
 • blogger.com
 • thumbler
 • hi5 / tagged

 

Daca doriti si alte retele de socializare, va rugam sa ne transmiteti acest lucru, folosind pagina de contact.

PROXY

Noua versiune de Social Dominator, va permite sa folositi proxy-uri, pentru a putea manipula in mai mare siguranta mai multe conturi de socializare.

Puteti folosi proxy-uri private, insa daca nu aveti, softul este capabil de a extrage proxy-uri anonime publice, pe care sa le foloseasca.

Nu va pricepeti la proxy? nicio problema. Social Dominator va fi capabil sa faca totul automat, fara a fi necesara interventia unui expert.

RESUME

Social Dominator are capacitatea de a retine cuvintele cheie folosite pentru extragere, profilele ale caror prieteni le-a extras, mesajele postate, grupurile pe care a postat… etc.

Cu toate acestea, va fi introdusa o noua functie de RESUM (continuare), care va ofera posibilitatea de a continua toate operatiunile de unde a ramas atunci cand le-ati intrerupt, fara a mai fi necesar sa completati formulare.

Acest lucru va ofera o flexibilitate incredibila, intrucat puteti seta softul sa ruleze toate tipurile de operatiuni si timp de cateva luni sa nu mai fie nevoie sa setati nimic, acesta functionand 100% pe pilot automat.

LOGGING

Va fi introdus un sistem de logging, adica un sistem care va arata in fiecare moment, ce operatiuni au fost parcurse si ce operatiuni sunt in desfasurare, pentru ca dumneavoastra sa stiti in timp real ce face programul in background.

Acest lucru este de obicei folositor doar expertilor, care au nevoie sa monitorizeze fiecare operatiune in calculator.

CREATOR

Va fi introdus un nou sistem de creare conturi pentru retelele de socializare automata.
Acest sistem, va permite sa creati 100% automat chiar si mii de conturi de socializare, pe care sa le folositi pentru promovarea afacerii dumneavoastra la superlativ.

EXTRACTOR

Sistemul Extractor va fi imbunatatit. Astfel, nu va mai extrage decat profile, grupuri si pagini; ci si postari, poze, video, evenimente, locatii… si altele.

De asemenea, va exista si posibilitatea de a extrage informatii despre persoane (nume, adrsa, telefon, e-mail… etc), pentru a va crea baze de date pe care sa le folositi in scopuri de marketing.

DISTRIBUITOR

Sistemul de distribuire va fi imbunatatit, astfel incat sa va ofere posibilitatea de a pune conturile dumneavoastra de socializare sa dea like-uri, sa trimita mesaje… si altele.

EMULATOR UMAN

Noua versiune de Social Dominator va avea un emulator uman, care va genera un trafic random, pentru a inlatura suspiciunile de automatizare.

Prin trafic random, intelegem ca softul se va loga din cand in cand pe conturile de socializare, se va plimba prin cont, va accesa profilele prietenilor, va posta bancuri si alte informatii random, va da like-uri… si alte operatiuni pe care le face orice om pe un site de socializare.

DE CE SOCIAL DOMINATOR

Pentru ca este cel mai performant instrument de promovare online.
Social Dominator, poate creste cifra de afaceri chiar si de 100 de ori.
Social Dominator poate face vizibile produsele sau serviciile dumneavoastra, in intreaga tara sau chiar pe intreaga planeta.

Alegeti Social Dominator pentru ca intradevar este urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti, pentru a fi la zi cu tehnologia.

Social Dominator aduce doar rezultate pozitive.
Alegeti acest software pentru ca este singurul instrument online care aduce fara sa ia!

CE ESTE SOCIAL DOMINATOR

Social Dominator este un soft de promovare online. Acesta foloseste puterea retelelor de socializare pentru a va aduce clienti in masa.
Social Dominator este unicul instrument de promovare de acest fel si singurul program ce poate aduce rezultate reale pentru dumneavoastra
Avand capacitatea de a strecura mesaje catre toata populatia unei tari sau chiar catre intreaga planeta, putem spune ca acest soft este un instrument care are capacitatea de a manipula utilizatorii retelelor de socializare, sa cumpere produsele dumneavoastra, sau sa creada ceea ce doriti dumneavoastra sa creada.

GARANTII

O data cu achizitionarea softului Social Dominator, primiti urmatoarele garantii sub forma de contract:

– Softul nu contine virusi sau linii de cod care au ca scop destabilizarea computerului dumneavoastra.
– Social Dominator nu va cauta prin fisierele din calculatorul dumneavoastra si nu va transmite catre nimeni alte informatii decat cele cu privire la functionarea acestuia (licenta, bug-uri, alte informatii care tin strict de Social Dominator si care ar putea ajuta la o functionare mult mai rapida, mai sigura si mai stabila.)

– Softul nu transmite parolele dumneavoastra catre noi sau catre altcineva despre care noi sa stim. Singurul lucru pe care il face acesta cu parolele, este de a se loga pe retelele de socializare.

– Softul va fi actualizat periodic si toate bug-urile semnalate de catre dumneavoastra, vor fi reparate.

– Licenta dumneavoastra nu va fi facuta publica si nu va fi intrerupta decat in cazul in care incalcati conditiile de utilizare.

– Nu vom furniza identitatea dumneavoastra, fara a va cere acordul in prealabil.

CE PRIMITI

Ce primiti pentru suma achitata?
Primiti o licenta valabila pentru perioada de timp achitata, care va permite softului Social Dominator sa functioneze fara intreruperi si fara limite.
Licenta primita va fi valabila si pentru alte softuri (Google Dominator, E-mail Dominator, Firme Dominator).
Deci practic veti beneficia de 4 softuri care vor duce marketingul online la un nivel mult prea sus pentru competitorii dumneavoastra.

Toate actualizarile acestor softuri sunt gratuite. oricat de mic sau de mare este upgrade-ul, veti beneficia de actualizari gratuite pe toata perioada valabilitatii licentei.

LEGALITATE

Este legal Social Dominator?
Da! Datorita faptului ca are un comportament uman, Social Dominator nu incarca nicio lege si nici utilizatorii acestuia.
Mai mult de atat, folosind acest soft, nu incalcati nici macar termenii si conditiile de utilizare ale retelelor de socializare. Asta, datorita limitarilor pe care le are softul de a posta doar un numar de mesaje la anumite intervale de timp, de a trimite un numar limitat de cereri la anumite intervale de timp… etc. Atata timp cat folositi softul Social Dominator fara a-l forta sa faca lucrurile mai repede, nu aveti niciun motiv de ingrijorare.

TOTUSI! Puteti incalca legi si conditii de utilizare, prin tipul de informatie pe care il postati pe retelele de socializare. Mai exact, daca postati materiale erotice, rasiste, violente sau alte lucruri care sunt prevazute ca si restrictii de catre lege, este evident ca incalcati acele legi, insa este raspunderea dumneavoastra in totalitate.

LA CE POATE FI FOLOSIT

La ce poate fi folosit Social Dominator?
Poate fi folosit pentru a va promova produsele/serviciile/firma.
Poate fi folosit pentru propaganda
Poate fi folosit pentru a face cunoscuta o persoana sau pentru a atrege atentia unor lucruri
… Tinand cont de faptul ca acest soft poate atinge privirile intregii planete, poate fi folosit in foarte multe feluri pentru a castiga bani, notorietate sau orice altceva va doriti.

CUM FUNCTIONEAZA

Principiul de functionare al softului Social Dominator, este unul simplu de inteles, insa foarte complex in esenta.
Pe scurt, acest program face (sau urmeaza sa faca in versiunile ce urmeaza) tot ceea ce poate face o persoana sau o firma pe retelele de socializare.
Mai exact, poate sa caute grupuri, pagini, persoane;
Poate posta mesaje/link-uri/fotografii atat pe wall, cat si in grupuri sau pe pagini.
Poate sa trimita cereri de prietenie, sa se inscrie in grupuri… dar si altele.
In curand, Social Dominator va putea crea conturi automat si va putea functiona cu PROXY (Aceste functii sunt inca in teste).

De ce este atat de deosebit Social Dominator daca tot face lucruri pe care le poate face oricine?
In primul rand, pentru faptul ca poate functiona non stop. Nu trebuie sa stea nimeni langa el. Il aruncati intr-o masina virtuala sau intr-un calculator si isi va face singur toate treburile.

In al doilea rand, pentru ca stie limitele tuturor retelelor de socializare. Mai exact, stie cate mesaje sa posteze si la ce intervale de timp, astfel incat sa nu apara probleme. Stie cate cereri de prietenie sa trimita si la cat timp, astfel incat sa nu ajungeti sa aveti conturile limitate temporar.

Poate lucra cu diferite retele de socializare si cu un numar nelimitat de conturi si poate retine tot ce a facut, astfel incat evita sa repete aceeasi operatiune din greseala.

Ce mai face acest soft atat de special? Invata trendurile de pe retelele de socializare si stie in fiecare zi cum sa isi atinga scopul pentru a maximiza efectele asupra afacerii dumneavoastra.

CAT COSTA

Softul Social Dominator poate fi descarcat gratuit.
Totusi, pentru a-l putea folosi, aveti nevoie de o licenta.
Pretul pentru licente este dupa cum urmeaza:

– 300 RON, valabilitate o luna
– 500 RON, valabilitate 3 luni
– 800 RON, valabilitate 6 luni
– 1200 RON, valabilitate 12 luni
– 2250 RON, valabilitate pe viata.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA

Nu aveti voie sa distribuiti licenta catre alte persoane. Puteti folosi softul de pe un numar nelimitat de calculatoare, insa in cazul in care depistam ca licenta este folosita de mai multe persoane concomitent, aceasta va fi suspendata.

Nu aveti voie sa revindeti licenta decat o singura data catre o singura persoana. In cazul in care veti vinde licenta catre mai multe persoane, veti suporta consecintele legale si acea licenta va fi dezactivata.

Aveti obligatia de a consulta tutorialele care fac referire la functionarea softului sau sa ne contactati in cazul in care ceva nu functioneaza cum va doriti. In caz contrar, nu raspundem de eventualele erori de folosinta.

Aveti obligatia de a lasa softul sa-si faca singur treaba, fara a-l determina sa lucrez mai rapid decat este prevazut. In caz contrar, nu raspunde de limitarile care se vor aplica pe conturile dumneavoastra de socializare.

OBLIGATIILE NOASTRE

Suntem obligati sa va oferim suport prin e-mail atunci cand aveti nevoie de ajutor si nu il gasiti in tutoriale.
Suntem obligati sa lansam periodic versiuni noi de soft care sa repare bug-uri semnalate decatre clienti
Suntem obligati sa va mentinem licenta activa atata timp cat nu este suspendata din motivele mentionate la obligatiile dumneavoastra.
Suntem obligati sa va anuntam din timp, in cazul in care apar motive tehnice care limiteaza anumite functionalitati.
Suntem obligati sa implementam functii noi solicitate de cel putin 40% dintre clienti (daca sunt posibile din punct de vedere tehnic.)

Informații suplimentare

VALABILITATE

O luna, 3 Luni, 6 Luni, 12 Luni, Pe viata

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,