blond spre alb

Ai căutat vopsea de par blond spre alb. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐.
Sampon nuantator Loncolor Expert Pink Reflex pentru par blond, grizonat si alb, 250 ml. în stoc. eMAG Genius. 2975 Lei(-36%). 1899 Lei. Adauga in Cos.
25 mai 2018 — Am amestecat două tuburi de Palette Deluxe 203 Blond Aur Alb și … Spre surprinderea mea vopseaua a reușit cumva să uniformizeze culoarea .
3 oct. 2019 — Blondul cenușiu este una dintre nuanțele de păr care s-a remarcat tot mai mult în … Ia un item gri, albastru ori alb și îmbracă-te cu el, …
13 feb. 2017 — Așadar, haideți să vedem cum am reușit să-mi fac păr alb acasă. … nuanta radacinilor, iar acum am un fel de ombre din blond spre ginger.
Părul alb blond apare aproape argintiu și are o anumită aură misterioasă în … de un toner violet pentru a obține nuanța ideală mai înclinată spre alb.
… și cum ajungi la nuanțe de blond, astfel încât să atragi toate privirile. … sau babylights, spre exemplu, și nici în cazul părului grizonant sau alb.
blond spre alb

eMAG.ro

eMAG.ro

Decolorare + Blond Alb – AnnaMatrana

Bună pisicuțe si unicornițe, Azi vorbim despre decolorare și vopsire. Din clasa a 7-a mă tot vopsesc, ba șuvițe, ba tot părul , ba culori nebune, ba gri. Mereu revin la blond. MEREU! Nici nu mai stiu ce culoare naturală am la par. În septembrie 2017 m-am decolorat ultima dată , de atunci l-am mai…

Cum să te vopsești corect blond cenușiu. Reguli de îngrijire pentru un păr de revistă

Blondul cenușiu este una dintre nuanțele de păr care s-a remarcat tot mai mult în ultimele sezoane. 

DIY: Cum mi-am făcut păr alb acasă – Walk with Ad

Dacă mă urmăriți pe Instagram știți deja că m-am apucat, singură-singurică, să-mi decolorez părul și să ajung la păr alb acasă.

ghid diy: cum să vă vopsiți părul blond alb acasă

Cum să te vopsești și să te decolorezi corect acasă. Sfaturi utile de la un stilist Haircare